Förluster

2009-08-30 - 22:31:58
Blev bara förluster i helgen. Hinner inte skriva nu. Men kan säga så här IKSU är GRYMMA på Innebandy. Pusss!

Innebandy

2009-08-27 - 15:12:41
Ja nu har jag tränat innebandy hela veckan. Imorn drar vi till umeå och ska spela Nolia cup där.
Vi ska möta RIG Dalen och Iksu. Hoppas vi får med oss någon vinst hem :)
Träning ikväll i alla fall. SÅ hoppas på en bra träning innan helgen. Pussaa !!

Skolstart

2009-08-25 - 17:30:53
Nu har skolan börjat. Två dagar har de hunnit gå.
Igår planerade vi inför idag. Då vi har haft sju kamp i pagla.
Mitt lag kom sist. Vi var helt enkelt inte bra haha.
Imorn vet jag inte riktigt vad vi skulle göra. Fick se schemat,
och de var inte bra. Gick sent många dagar. Men då märkte vi
att dom hade stoppat in två kurser som vi redan läst, och fått betyg i.
Så då blev de mycke bättre. Måndag och Tisdag har vi typ kök hela dagarna.
De blir säkert bra i alla fall. Klockan halv åttan börjar min träning. Så då
bär de av mot arena. Pussis!

Lilla vm

2009-08-22 - 22:03:18

De är Lilla vm här i Boden i helgen. Så har varit och kollat när trångfors spela två matcher idag. Och dom vann båda så dom ska spela semi imorn. Hoppas ni vinner hela alltihopen. Innan jag kolla fotboll var jag och kolla på länslags utagningen i innebandyn. Mitt blad har spruckit :( så måste höra med matte om han har något. Nu ska jag äta något. Hejdåååååå!

Fredag

2009-08-22 - 00:58:44
Sett Big Brother nyss. Och de sluta nu så ska nog gå och sova. Så jag orkar upp imorn. Tänkte fara till arenan vid tio tiden. Vi har länslags utagning där. Men kan inte vara med pågrund av foten. Ska sikta in mig att vara bra tills i helgen då de är Nolia cup i umeå med innebandyn. VI ska möta Iksu,dalen som spelar i elitserien och Riks innebandy gymnasium som spelar i våran serie. Så de ska bli kul att få möta så bra lag. Fast kan bli tråkit efter matchen ;) Nu ska jag gå och sova. Sovgott !

Nu är de daax för fredagsmys!

2009-08-21 - 19:16:33
Ja idag har jag bara myst på här hemma och så. Nu ska jag kolla på fridrotts vm. Och äta CHIPS och DIPP. De kanske gör att foten blir bra ;) vi tror på de va ? ;) Hejsvejs!

Torsdag

2009-08-21 - 01:03:23
Ikväll kollade jag på träningen. Efter de for jag till bea där Bea Malin Jutta Moa och Frida var. Vi såg fridrott och bara myste på i Beas nya rum. Som blev jätte fint förresten.
Pratade med Kenth idag och vi kom överens om att jag skulle försöka blir bra i foten, Och sen sikta in mig på innebandy den här veckan. Så de är nog de jag kommer att göra. Nu hade jag tänkt gå och sova. Godnatt !

pussss

2009-08-20 - 14:16:00

SKolan börjar om fyra dagar om räknar med den hära dagen. Jag vill inte !!
Men jag har väl inget val. Jag vet inte ens om jag gillar att laga mat längre.
Servera är i alla fall kul. Får hoppas att de ändrar sig nu när skolan börjar.

Tänkte fixa lite här i bloggen nu. hejdå!

Stukad fot

2009-08-20 - 01:16:03
Var verkligen super taggad till att spela. De började bra. Jag kände att den här matchen skulle gå bra. För laget gick de bra. 2-2 mot serie tvåan. Inte dåligt. Spelade 5 min sen stukade jag höger foten. Förstod direkt  att de här var inte en liten stukning. De knakade i hela foten. Värker ännu. Så ingen träning imorn. Jag som hade tänkt träna innebandy ju. Åh jag ville verkligen spela fotboll idag. Jag var på G helt enkelt. För träningen innan gick skit. Så kände att jag ville göra den här matchen till något bättre. Nästa torsdag ska jag vara med och då ska jag spela hela matchen. Nu är jag less på att skada mig hela tiden. Nu blir de nog att sova godnatt på er ! Vill också säga att mitt fotbolls lag är grymma. 5 raka matcher utan förlust. Vi är BÄST ! <3



<3

2009-08-19 - 00:38:34

Ser Big brother. När de är klart ska jag sova och slå på vänner, Alltå slå på serien vänner på min tv. :) kan missuppfattas.
 
  GODNATT !

Big brother

2009-08-18 - 22:29:09

... Börjar 22.50 . Så ska se de då :) Så kul att se gamla program.
Kom hem från arenan för ett tag sen. Kollade först när Bella och dom tränade.
Sen kollade jag min träning. Har fotbollsmatch imorn, så vilade idag.
Ska träna innebandy på torsdag ist. Har varit på jätte dåligt humör.
Men nu är de bättre :) Märkte också att mitt blad spruckit idag. Så ska prata med matte.
Så han kan fixa ett nytt åt mig. Snart får vi väl prova dom nya klubborna. Hoppas de blir väldigt snart.
Imorn möter vi blåsmark i alla fall. Dom ligger tvåa i serien.
Så de blir en tuff match. Fast vi har vunnit fyra raka. Så helt omöjligt ska de väl inte vara.
Tränade fotboll igår i alla fall. De gick skit ! Så hoppas de går bättre imorn.
Annars turs jag fan aldrig visa mig i trångfors igen. Så pinsamt skulle de fan kunna bli.
Förstår inte hur de kan gå så skit på en träning i fotbollen. Då allt går bra i innebandyn.
Får hoppas på att de blir bra tills imorn ialla fall. Hejs svejs ! ;)

Fint

2009-08-18 - 16:30:57
Hade skrivit ett inlägg men de försvann. Så hejdåå jag skriver kanske ikväll ist !

Kort inlägg

2009-08-16 - 22:48:43
Blir ett kort idag.

Vi vann fotbollen igår med 2-0 och de blev fjärde raka segern.:D
Vann innebandy matchen idag med 7-0. Gjorde 2 mål och blev matchens lirare. :) Pusshej!

Fotboll och innebandy helg

2009-08-15 - 02:21:17

Ja som rubriken lyder, kommer min helg bestå av både innebandy och fotbollsmatch.
Imorn har vi fotbolls match i Pite mott norrsken. Och direkt efter matchen åker vi till skellefteå. Där ska vi sova över på hotell med innebandy laget. Innebandyn spelar nämligen en cup där. Så vi missar två innebandy matcher imorn. Så beroende på hur de går för dom imorn, avgör vilken tid vi får spela på söndag. Hoppas självklart på klockan två för då är de finalen;) Fast skulle vara kul att hinna hem och kika på fotboll. Vårat division 4 lag spelar.

Igår kväll och ikväll har jag varit hos frida och sett film. Tränade även fotboll innnan jag var med henne igårkväll.

Nu tänkte jag borsta tänderna sen blir de vänner, Och sen sovaaaaaaaaaaa!! hejssvejs:d

Onsdag

2009-08-13 - 00:06:34
Börjar med att svara på kommentaren ifall hon fes på mig. Och de gjorde hon som tur var inte haha. Där fick du ditt svar "anonym".

Idag har jag tagit tag i mitt rum. Städade mitt skrivbord, rensade bort alla saker jag inte orkar ha kvar. Sen så dammtorka jag ungefär halva rummet. Ska dammsuga och dammtorka resten imorn. Ska baka också. Så de blir nog att kliva upp tidigare. Och sätta igång i tid. Funderar på att möblera om också. Men mitt rum är så litet så de är svårt att göra något åt. Men ska nog göra ett försöka. Vet inte riktigt vad jag ska baka heller, de löser sig säkert. Måste i alla fall blir klar innan träningen. För efter tror jag, jag ska vara med frida om inte träningen drar ut på tiden.
På lördag är de fotbolls match i pite, sen far jag och linn till skellefteå direkt efter matchen. Så sover vi med innebandy laget där. Och sen blir de innebandy match på söndag. Hoppas på vinst i både fotbollen och innebandyn.
Nu ser jag vänner och ska fortsätta med de. Godnatt!

Måste lägga till att den här boken är super bra.

De som köptes i Luleå.

2009-08-12 - 02:01:13

Det jag köpte i luleå igår.

Jeansleggins från gina som kostade 179: -



Tröja från gina som jag märkte nu att hon inte tagit betalt för :)



Andra twilight boken från lagerhouse, 98: -.



Köpte även underkläder, sminkbortagnings medel, ögonfransböjjare, nagelack och två triangelformade svampar till foundation.

Dålig uppdatering

2009-08-12 - 00:07:15
Har inte hunnit uppdaterat nånting. Har faktiskt inte suttit nästan nå vid datan så . Men kan dra mina dagar från Lördag. Mitt minne räcker bara så långt.

Lördag Spelade två innebandy matcher mot uleåborg ett finskt lag. Vi förlorade båda med 4-2. Men dem spelar i elitserien i finland. Men tyckte inte dom var så bra. Dom har garanterat tränat mer ihop än oss.


Söndag For och kolla när innnebandyn mötte uleåborg igen. Då förlora dom med 5-1. Var inte med eftersom jag hade fotbolls match klockan fem. Vi vann i alla fall fotbolls matchen. Så de var skönt att få med sig en vinst från helgen i alla fall. Vann med 3-1 trorja. Jag lyckades göra ett mål i den här matchen också. Vi spelade ganska bra. Bättre än matchen innan i alla fall. De var en viktig seger eftersom sikfors ligger ungefär på samma plats som oss i tabellen. 

Måndag Var i lule med frida hela dagen. Sen åkte vi hem till henne vi lagade lax (eller hon lagade) ;). Sen var vi hos henne resten av kvällen såg beck sista vittnet tror jag den hette. 

Idag Följde bella på stan. Hon köpte nya inomhus skor. Sen åt vi på frasses. Nu i kväll har jag tränat innebandy. Sträckte armen lite. Men tur att man inte behöver använda armarna så mycke i fotboll.

Imorn Vet jag inte vad jag ska hitta på ska träna fotboll i alla fall. :) Här kommer lite bilder.

Satt lite illa till ;)


Tror de där räknas som händerna i ryggen?


En av dribblingarna


Som ledde till mål.:D

Vinst !

2009-08-06 - 18:05:39
Vann igår med 2-1! Vi spelade väl inte så jätte bra men vi kämpade och de ger alltid utdelning. Ikväll ska jag fara och kolla på innebandy träningen. Dom ska köra fys på björknäs så ska följa och kolla. Var och träna fotboll imorse fick träna inlägg och skott. De va frivillig så kenth blev lite förvånad, när jag dök upp på en frivillig träning klockan halv tio på morgonen. Nu ska jag gå och ta på mig ett par mjukis byxor. Sen blir de cykel till Björknäs.
 
Bästa laget !<3
 

Älska sommar !

2009-08-04 - 15:11:36
Ligger just nu ute på gräsmattan lyssnar på musik och dricker dagens första glas cola. Jag bara älskar sommaren så himla mysigt i gemförelse med vintern. Vintern kan också vara mysig men på ett annat sätt.

Var och träna innebandy igår i alla fall. Gick väl inte så super. Har knappt spelat nå under hela sommaren. Men nu verkar de som att vi får spela fotboll ändå. Om jag förstår de rätt. om vi vinner dem tre kommande matcherna i fotbollen, kan vi gå över helt till innebandyn. Så vi får väl hoppas på de. Så de inte blir nå gorm. Första matchen är nu på onsdag mot gammelstan. Och sen på lördag skulle vi nog vara med på träningsmatch med inneabandyn, sen är andra fotbolls matchen på söndag. Då möter vi sikfors. Vi får hoppas på vinst.

Ikväll ska jag och se derbyt mellan boden och lule på arenan. Hoppas på Boden vinst.  Dem tror att de kanske blir fullsatt. De skulle vara skoj. Nu ska jag fortsätta mysa på här ute. Hejdå!

Beslutsångest

2009-08-03 - 01:09:03
Imorn kör innebandyn igång och de betyder att jag står inför valet, Ska jag satsa hundra procent på de ? eller ska jag fortsätta köra med fotboll och köra innebandy nån gång i veckan. Har nån svaret får ni gärna hjälpa mig. De lutar mest åt sista alternativet. För fotboll är verkligen svin kul. Och tror jag blir less på innebandy om jag bara kör de nu. Ska prata med berth imorn så då får vi se. Har inte skrivit nått kontrakt med IBK än. De gör mig också irriterad att dom tycker de är viktigare att värva än att få behålla så många spelare som möjligt från förra årets trupp. Vi kom ju trots allt fyra i division 1. ajja de löser sig säkert får jag hoppas.

Har tränat fotboll ikväll i alla fall. Sen grillade vi efter. Mysigt va de. Nu ska jag kolla vänner och natta kudden hejs svejs !

Bästa Låten !!

Lördag

2009-08-01 - 14:12:40
Ja idag är de då lördag. Ska snart och se Juniorerna spela. Efter de blir de middag hos farmor. Hon fyller nämligen år imorn. Grattis farmor. Efter de vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Kanske vara med Frida om hon inte skulle göra nå särskilt. Blir inte Lk i allafall. Var där igår. De är så himla mycket tråkigare än pdol. Såg lite av kung ledin i allafall. Sen satt vi vid norra hamn, resten av kvällen. De var mys! Nu ska göra mig klar för att se på match. Hejdå!

FOTBOLL<3
RSS 2.0