Zigge

2009-11-20 - 22:11:55

Blev sugen på att skriva. Så ska försöka få ner några ord om vad jag haft för mig.

Kan börja med att i måndags var vi och kolla på karlssons labrador valpar. Vi var bara och kollade. Dem är så jäkla söta. Så vi tog beslutet sen när vi kom hem att köpa en. Så på söndag efter matchen ska vi hämta zigge.

Vi har fått nya tränare i innebandyn. Nu är de thomas palmér som är huvudtränare och Henrik Karlsson är assisterande. Hade första träningen igår. Och de var redan bättre tempo osv. Så på söndag är de första matchen med dom. Vi möter IKSU ungdom. Så vi får se hur de går. Men jag har en jätte bra känsla.

Annars har allt bara rullat på. Har varit på praktiken gått till Mange efter praktiken två dagar. Dem andra har han pluggat till teorin. Som han klarade igår. :D

Nu blir de ansiktsboken och sen se utslagningen i idol. Puss:*

Det här är Zigge :)

Innebandy dag!

2009-11-14 - 19:31:38

Idag har jag varit i luleå och sett två innebandy matcher. Först spelade div 3 och sen div 2. Blev väldigt sugen på att spela. Men imorn klockan 7.00 far bussen mot ume. Då SKA vi vinna som bara den. ALLA ska ge ALLT och ALLA ska VILJA. VI kan om vi vill. Holmsund står för motståndet. SÅ vinst är ett måste. Ikväll blir de mys hemma med familjen med film oså. Blir att sova tidigt så man orkar upp imorn. Puss 
Erkänn snygg bild ? :)

TJABA !

2009-11-13 - 16:34:53
Ja TJABA ! Idag är de fredag. Gilla som FAN. Längtat sen i måndags på denna dag. Anledningen är både att de är helg och jag får äntligen sova ut lite imorn. Sen ska jag även vara med frida ikväll. Var ett tag sen nu. Vi ska och hälsa på amandas kattungar. Hoppas dom är snälla och inte bits ;)

Lite saker jag gjort nu när jag inte skrivit något.

- Vunnit DM.
- Varit med Magnus.
- Har gjort bort hälften av praktiken.
- Sett en massa film.

Nu ska jag far och köpa mat sen handla nå att äta till bussen på söndag. Pusss.

Imissyou<3

<3



De är tomt.

2009-11-06 - 22:38:27
I helgen är de DM här i Boden. Sett två matcher idag. Och då blev jag ännu mer taggad. Nu ska vi fan visa alla vilket jävla bra lag vi är egentligen! KÖTTAAAAA !
Annars rullar de på. Praktiken går bra. Riktigt mysigt ställe trivs jätte bra.
Match imorn klockan kvart i nio trorja. Samling i alla fall halv åtta. Så blir äta lite nu sen sova. Puss.

De är tomt. De är tomt utan dig. Du var så fin. Du var ingen hund. Du var en bäste vän. Du förstod allt. Ricco saknar sin kompis. De är jobbigt. Men försöker intala mig att du har de bättre nu. Men jag vill ha dig här hos mig. Vill ha min snyggis att mysa med. Tror inte folk förstår hur speciell du var. Verkligen som att mista en bästa vän. Älskar dig gubben. Kom hem !

Saknar dig.

2009-11-02 - 22:31:39
Idag var första dagen på praktiken. Verkar som ett jätt mysigt ställe. Så jag kommer nog trivas jätte bra.

Gubben kom hem. Så tomt här utan dig. Varför just du ? den frågan kommer upp i min skalle hela tiden. Går inte en sekund utan att jag tänker på dig. Och ricco saknar dig jätte mycke. Miro du kommer alltid var den finaste hunden jag någonsin fått träffa och känna. ÄLSKAR DIG föralltid.  

Vila i frid<3

2009-11-01 - 18:37:53
Älskling du kommer alltid vara finast! Kommer förevigt älska dig. Vila i frid. <3

RSS 2.0