Sommar 2010

2010-08-21 - 22:40:17

Känns så overkligt att skolan börjar om två dagar de är sjukt. vars försvann mitt 10 veckors chilliga sommarlov ? Har i alla fall varit en kul sommar. : ) På slutet har de blivit att umgås mkt med Gurra NS emil Mike och Ludde. Jag och Grabbarna helt enkelt.
Fotboll vart de inte mkt av i sommar har mest lirat med grabbarnas korplag då dom tränar. Men efter jag fick brevet om att jag var aktuell för u19 kände jag att jag verkligen ville ge innebandyn en riktig chans. Och de har gett resultat. Blev uttagen till läger som jag drömt om i flera år. Och som jag har fått offra mycket för. Men nu har jag lyckas. Så nu hoppas jag de går bra där nere så man kanske en dag får lira i Landslags tröjjan. De skulle vara mäktigt. Fotboll blir de nog att lira nästa sommar. Tycker verkligen de riktigt riktigt kul och blir så jäkla sugen då jag ser alla matcher. Känslan med grönt gräs och solen skiner då slår fotboll allt. Får se hur de går i år i innebandyn och så. Men fotboll blir nog av på nått sätt. Om de så blir korp är jag nöjd.

Kört mkt bil i sommar också. Så körkortet är inte långt borta nu :D Ska bara hitta mig en bil som jag kan glida runt i ;)

Avslutar detta inlägg med ett hej ;)


U19 läger.

2010-08-19 - 23:50:07

Jag kom med till lägret :D så nu blir de fortsätta träning och försöka komma igång ännu mera så man kan visa upp sig på ett positivt sätt. Ska bli grymt kul i alla fall. Jäkligt nervös eftersom jag är den enda här uppifrån. Men de ska nog gå bra hoppas jag ;)

Agnes carlsson och björn skifs

2010-08-03 - 17:02:10

Lyssnar på dom just nu så sjukt fin låt gillar den mer och mer. :)
Ikv är de innebandy träning nu kör vi i div 1 själva och utvecklingslaget själv.
Vi hade två målvakter igår. Jessika som skrivit på och en som prov träna sjukt duktiga :)

Nu maten sen träning ;)

RSS 2.0