Springa

2010-06-30 - 01:35:08

Imorn blir de upp vid elva och springa 2 och 3 minuter intervaller. Jobbigt är de att springa själv lagspelare som man är och alltid varit. Men jag vet vars jag verkligen vill. Så de är bara att bita ihop. Så nu blir de sova så man orkar upp. Efter de blir de att köpa ny Telefonk ;) En samsung galaxy spika ;)

Träna träna träna:)

2010-06-25 - 16:17:21
Varit till Alainentalos idag och fått lite tips om träning. Så nu blir de intervaller och sånt kul fram tills coopers:) Kommer bli tungt men lättare och lättare hoppas jag :)

Idag blir de att käka midsommar mat hemma och sen ska jag och Maggie till Amandah och äta efterrätt och se Spanien spela : ) De blir chill. Trevlig midsommar ! :)

U19

2010-06-22 - 00:40:33
Mitt stora mål under hela den gågna säsongen har varit att få komma med på ett läger med u19 landslaget. Nu är jag halvvägs.

Satt i mitt rum och gjorde faser då pappa kom in med ett brev från innebandy förbundet. Blev självklart skit nervös och förväntansfullt att de kanske är från just u19. Och de var de blev överlycklig. Jag och 50 andra är intressanta för lägret i september. Dit tas 34 ut. Så vi ska springa cooper eller beep och skicka in våra resultat. Så nu har jag verkligen nånting att träna för. Jag ska dit nu när jag har chansen viker jag inte ner mig. Norrbotten ska dit :D

Var bara tvungen att skriva de. Känner mig så stolt över att ens vara intressant för lägret:D Nu ska jag dit för de har varit mitt mål hela säsongen :D

Men TJABA !

2010-06-16 - 02:18:17

Idag har jag börjat med dom fanstiska faserna. Ungefär de tråkigast jag gjort! Torsdag är de tredje körlektionen ;> Var och såg trånkan mot bergnäset idag. Tråkigt tragisk domare ;)
Imorn blir de att vara hundvakt åt dampet Zigge och Bosse ;) Så maggie skulle komma hit också ;) Mamma, pappa, bella och farmor ska ju nämligen till IKEA. Orkar inte följa sen kan inte Zigge vara själv. Så de blev jag som får vara hemma. Bella som behöver grejor till lägenheten så. Och jag är nästan inte alls intresserad så. Men nu ska jag sova sen upp så inte zigge river hela huset. Godnatt !

Jag har den bästa vännen !

2010-06-03 - 16:23:32
De här är min söta bästaste kompis magdalena. Jag älskar henne för att hon är en underbar vän som alltid finns för en. Ställer alltid upp. PUSS PÅ DIG !
RSS 2.0