LK

2009-07-31 - 13:28:13
Lulekalaset ikväll. Vet inte än vars jag ska vara innan och så. Men lulekalaset blir de i alla fall.
Vi hade match i onsdags vann med 2-0. Och lyckades göra ett mål också:). Men sa nog gå och ta mig en dusch nu sen fixa mig lite till kvällen. Hejs svejs ! :)

Ny datan <3

2009-07-28 - 19:07:00
Åh jag älskar min bärbara dator. Tack mamma och pappa :D

Idag har jag inte gjort nå. Har försökt lära min syster zorro. Men ja vad ska man säga haha. Sen har jag suttit ganska mycket vid datorn. Lär ju vara så dom första dagarna nu när den är ny. Ikväll vet jag inte vad jag ska hitta på försökte ringa frida men hon var tydligen i lule. Får försöka igen senare och höra när hon tänkt komma hem. Blir väl att nörda här en stund till i alla fall.

 yeah Web cam :D

Svårt svårt.

2009-07-28 - 13:29:24
Vet inte hur jag vill ha de, Hur jag vill göra. De är svårt. Kan inte bestämma mig.

Har ingen aning om vad som händer idag blir väl att chilla här hemma oså. Imorn ska jag vara med maggie. Kul, de var längesen vi hittade på nått tillsammans. Ska väl ta mig nått att äta nu. Hejs svejs.

PDOL

2009-07-27 - 15:01:22
Pdol var jäkla skoj. Artisterna var grymma. Promoe alltså vilken kung. Orkar inte dra helgen vad vi gjort men de har varit jäkla roligt i alla fall.

Nu sitter jag på min bärbara dator som kom idag. En lite sen födelsedags present från mamma och pappa. Men bättre sent än aldrig.

Den ser ungefär ut så dära.
 

KUNG PROMOE !


Imorn smäller de

2009-07-23 - 22:27:41
Ja imorn dra vi till Piteå för en helg på PDOL. De ska bli grymt kul.

Träningen gick bra. Foten kändes nästan ingenting. Så de är bra. Sparka ihop med julia men de ska nog vara lugnt. Dom har match imorn mot assi, men eftersom jag är på PDOL då, blir de ingen match för min del. Men krossa dom brudar. Spela som igår då kan ingen slå er.

Nu ska jag duscha sen packa lite smått. HADE GÖTT!

/Caroline

VINST

2009-07-22 - 22:41:17
Vinst med 7-0 mot gammelgården. Grymt bra spelat av oss! Jag var tvungen att kliva av en bit in i andra, foten gjorde bara ondare och ondare. Men Pär ska få kolla på de nu till veckan så då hoppas jag de släpper. Imorn är de träning på kvällen igen. Få se hur mycket jag kan vara med dära.

PDOL

2009-07-22 - 15:50:11
Snart PDOL och lyssna på detta och massa mer :D:D


Sovdags

2009-07-21 - 23:45:50

Måste sova nu skriver bara kort om dagen.

Vakna tolv ungefär. Sen tog de bara lugnt med Bella här hemma. Vi gick ut och gick me hundarna oså. Sen vi 15 for jag och pappa och övningskörde. Går bättre och bättre. Sen hem äta pannkaka. 19 började träningen i trångfors. Efter de har jag bara tagit de lugnt. Måste sova nu träning imorn klockan 10 så godnatt på er!

Träning

2009-07-20 - 23:38:33
Hade fått en kommentar på förra inlägget. Och mitt svar är, JA DE ÄR ROLIGT ATT SPELA FOTBOLL, SÅ JA DE ÄR ETT ROLIGT LIV! :D 

Tränade då klockan 10 imorse, vi spela fotbolls tennis hela träningen. Sen efter jag ätit lunch for jag på alder med flera från laget. Efter alder for jag hem och åt middag. Innan träningen for jag och pappa och övningskörde lite. De gick fint. efter vi kört ett tag, ringde mamma och sa att en hon kände hade hittat pappas plånbok på vägen. Pappa hade glömt den på biltaket när han klev in i bilen. Men tur att den kom till rätta i allafall. Nu ska jag se lite vänner och sen blir de nog att sova tidigt eftersom jag klev upp tidigt så. Hejs svejs !

Ett inlägg sen sängen

2009-07-19 - 23:22:42

Ikväll har jag varit och kört lite bil. De gick bra. Sen har jag bara tagit de lugnt här hemma. Tänkte att de behövdes ifall jag ska klara kliva upp nio imorn för att träna klockan 10 och 19. För nu startar våran träningsvecka. Två pass per dag står de i kalendern. På onsdag är de ett pass 10 och sen match  på kvällen.
Efter 10 passet imorn ska nog jag och pappa fara och köra lite mer bil. Så jag kommer igång och sedan kan köra till trångfors.
Men efter de blir de väl hem ta de lugnt äta och sen fara på de andra passet. De kommer säkert blir bra. Ska gå och sova nu så jag orkar upp. Godnatt !

Lördag+Söndag

2009-07-19 - 17:33:16

Lördag Vi hade matcher då i piteå. Vi mixxade div 4 och 3 laget. Tyvärr hade inte norrsken gjort samma sak. Mitt lag fick möta div 3 laget. Vi förlorade men dem som fick möta div 4 laget vann. De gjorde även vårat f95/96 lag. Så trångfors vann de stora hela. Om man ska räkna så. För mig gick de sådär. Satte en straff. Tvekade först på att lägga men sen när ingen annan ville lägga så tog jag den. Och mål blev de.
När jag kom hem åt vi grillat kött och potatisgratäng. Sen for jag på bio med frida elina och amanda. Och den var väl bra inte super bra men inte dålig. Alltså ett bra får den. Sen for vi till Max. Efter de hem till frida. Jag och frida for ut och cykla, faktiskt ganska långt.

Idag Vakna vid tolv. Har bara tagit de lugnt. Var nyss en sväng till ica med Bella och Lina. Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer kanske ska fara och övningsköra lite. Hade varit kul. Ska äta grillad fisk snart mumma. De var allt från mig nu !



Hemma

2009-07-18 - 00:44:17
Kom hem från Jennie för ett tag sen. Mycket trevligt  har de varit. Vi såg först BBK matchen.  BBK vann med 3-2. Sen for vi till Jennie såg filmen Date Movie (tror jag den hette), sen prata vi bara.

Imorn har vi samling 8.50 på nordpolen, så ska snart gå och packa och sedan natta kudden.
Vi möter då Norrsken imorn och jag hoppas självklart på vinst. Nu ska jag nog packa väskan !GODNATT !!

Harry Potter

2009-07-17 - 01:48:59
Har nyss sett Harry Potter och Fenixorden. Ska och se Harry Potter och Halvblodprinsen på bio på lördag.
Kände att jag behövde se senaste filmen för att jag aldrig riktigt fattat den. Vet jag är trög.
Ska med Frida och Elina, På bion.

Imorgon blir väl att bara ta de lugnt på dagen. Klockan sju har BBK match så vi i laget skulle och se den.
Sen efter matchen skulle vi till Jennie Davidsson vi ska typ se film och spela spel.
Lär inte bli en så sen kväll imorn eftersom de är samling tio i nio på lördag så.
Skönt att de inte är så farligt tidigt i alla fall. 

Nu Bella har slagit på P.S i love you så vi ska väl se lite av den sen blir de sängen. Godnatt !

Fotboll,fotboll,fotboll

2009-07-16 - 22:12:00
Kom hem från träning för ett tag sen de gick bara bra. På lördag är de match(er) i piteå mot norrsken. Hoppas på vinst.
Klippte mig idag också blev super nöjd tack stina:) Nu ska jag ta en dusch hade.
 

Kate Voegele - No good

2009-07-16 - 18:24:48
Kan aldrig få nog av den här låten!

 

Klippa mig

2009-07-16 - 13:18:08
Idag klockan 14.00 ska jag äntligen klippa mig. Senast var i höstas så kände att de behövdes.
FÖrsöker ladda in lite bilder på pixbox nu från skolavslutningen osv. Jag vet jag är snabb ;) puss


Glader

2009-07-16 - 00:10:26

Tränade hela träningen idag. Förmodligen är de en inflamation i knät eftersom pronaxen hjälpte. Så nu blir de förhoppningsvis match på lördag :D:D

Ska nog klippa mig hos stina imorn kan säga att de behövs :) ska se taken med pappa nu puss!

Onsdag

2009-07-15 - 16:13:48

Kvällen igår var super vi lira fotboll grila prata på osv. Super skoj och jag började rulla hem vid 4. Så lite segt idag har de allt varit. 

Ikväll blir de fotbollsträning kändes ganska bra faktiskt i knät igår, när vi bara stod och sköt lite så. Jag får hoppas på de ikväll också.

Efter träningen tror jag att de bara blir att ta de lugnt hemma. Kändes skönt att gå och lägga sig tidigt också så.

Sitter och tittar på gothia cups hemsida, tusan va sugen man blir. Men vi ska nog försöka samla ihop pengar och fara nästa år :D:D 
 
Ska kolla vidare nu puss!

Nytt försök

2009-07-14 - 15:32:21

Nu har jag startat en ny blogg och orsaken är väl att få lite mer sug till att skriva som jag fick just idag. 

Onsdag fyllde jag 17 år och fick massa fina presenter. Har inte fått av mamma och pappa än men den skulle komma senare så. Hoppas hoppas att de är de jag vill ha.
Torsdag Väntade hela morgonen på att travet skulle ringa om jobb men icke de. Så då följde jag med Frida och Bea till Fridas stuga. Vi bara myste på ute i spöregn bland annat.
Fredag Då kom resten av gänget Jutta, Malin och soffa. Tog de lugnt på bryggan helaa kvällen.
Lördag vi badade först sen efter de åkte vi båt, 6 personer i en liten båt resulterade i väldigt blöta tjejer som kom tillbaka till stuga. På kvällen såg vi film. Juste när jag och jutta kom in i sovstugan hoppade en groda med oss in. Jutta skrek "kolla en grod", Jag tänkte nu inbillar hon sig. Men icket när vi kolla under sängen satt den där. Men vi fick till slut ut den.
Söndag städa vi ihop och for sedan hemåt. På kväll tog jag de bara lugnt här hemma.
Måndag Såg tv till typ två då or jag och var med mange. Sen hem och åt. Efter de var de träning. Men har fortfarande ont i knät så kunde nästan inte vara med på nå. Åh jag vill ju träna !. Efter träningen i alla fall var jag med frida vi for på Max. Smalt jag vet. :)

Idag ska jag till trångfors vid sju tiden vi skulle typ tälta på plan, vi från fotbollsskolan. De blir säkert nice.
Ihelgen har vi nån träningsmatch, hoppas jag kan spela. Men de lutar inte mot de men hoppas hoppas. 
Nu ska jag fortsätta kolla pixbox, facebook osv. Puss!

 Jag älskar fotboll ! <3

Välkommen till min nya blogg!

2009-07-14 - 15:12:54

RSS 2.0