Onsdag

2009-09-30 - 16:59:01

Idag hade vi sovmorgon då. Började tjugo över tio. Så fick sova ett tag i alla fall.
Vi har inte gjort nå speciellt. Redovisat vårat företag. Och sen bara jobbat på.
Ikväll är de träning, tydligen på träffpunkten. Får väl se hur de går.
Snart ska vi äta. Så blir väl att kolla runt lite här innan de.

Tisdag eller Onsdag kanske ?

2009-09-30 - 00:18:47

Idag har de då varit den 29 september. Och de betyder att min syster fyllde år, 19 år.  Grattis igen.

Började skolan klockan två. For till stan med halv ett bussen med fridiss. Jag köpte ett presentkort på fritz olosson åt Bella. Sen träffa vi Jessie. Så hon följde med oss och fika. På opalen träffa jag anncha. Fick även träffa hennes två veckor gamla bebbe. Sally heter hon. Jätte söt !
Efter vi fikat klart gick vi till skolan. Och kvällen har gått super bra. Som vanligt när Hr08 är i farten. Var italienskt vi servera idag. Och de var väl kring 90 gäster kanske.  
Imorn börjar vi 10.05. Så ska se klart kenny star fighter jag börja se igår nu. Puss!

Måndag

2009-09-28 - 15:14:55
Jao då är de måndag igen då. Inge träning idag så vette tusan vad jag ska hitta på. Idag på skolan har vi suttit och planerat vad vi ska göra för mat. Varken jag eller Frida har särskilt bra fantasi. Men de får helt enkelt duga de vi kom på. Nu blir de tv !

Skit match

2009-09-27 - 19:41:27
Ja idag hade vi hemma premiär. De gick åt helvete. Förlorade med 9-4. Mot ett inte speciellt bra lag. Lyckades i alla fall få med mig 3 ass och 1 mål. Blev matchens lirare. Så för mig gick de väl hyfsat. Låter som att de har gått skita bra osv. Men jag vet att jag kan ge mer. Fick även en smäll i örat och nacken när jag teka. Så har lite huvudvärk och ont i nacken nu. Men är man med i leken får man leken tåla.

Igår var jag först och kolla hanboll då med petra och mamma. Sen skjutsa mamma oss til annikas stall. Där Pappa och resten av alla tränare red. Och de var inte en vanlig häst. Man skulle styra hästen med benen och bara lite rörelse med armarna typ. Riktigt häftigt faktist.

Nu blir de mys med cola och tv. Pussiss !

Fredags myysss

2009-09-26 - 14:18:41

Igår kväll var jag, soffa, jessie och frida hos frida då. Såg idol osv. När dom hade farit stanna jag kvar. jag och frida prata om allt mellan himmel och jord. Kan verkligen säga allt till henne. Tack för att du alltid orkar lyssna!
Nu snart ska jag och kolla handboll med petra och mamma. Sen ska hon skjutsa oss. De är hemligt vars men kan skriva när jag kommer hem vars vi varit. pussiss !

Saknar dig.....

2009-09-24 - 17:43:40

Ikväll är de träning igen hoppas att mer folk kommer. Annars blir jag riktigt orolig inför helgen. Söndag är de hemma premiär. Vi möter Ume city. På arenan klockan 15.30 trorja. Och nu ska vi plocka första segern för den här säsongen. Kom igen nu tjejer. Vi kan om vi vill !


Okej, jag erkänner. Jag saknar dig. Jag kan inte låta bli att höra av mig till dig. Jag kan inte släppa taget. När jag träffar dig blir jag nervös och en härlig känsla sätter igång i magen. Som man brukar säga "fjärilar i magen". Jag vet inte hur jag ska göra. Tänk om jag tror fel. Vet inte om jag vågar gå in för de. För du är värd en mycket bättre. 

Chris Brown - With You

2009-09-24 - 17:34:02

Blir aldrig less denna låt !

Funkade inte. Så länken får räcka.

http://www.youtube.com/watch?v=dO94actbQGk



blogg

2009-09-23 - 14:12:35
Tjoho! Tänkte försöka göra om bloggen lite. Men orkar inte just nu. Fixar kanske bara lite nu. Blir en anna gång. puss

Uppsala

2009-09-21 - 22:32:47
Nu har vi varit en sväng till uppsala. Orka inte dra hela alltihopa. 
Vi for fredag morgon. Kom fram på kvällen. På lördagen för vi ut och jogga. Sen efter lunch hade vi Femma snack. Sen hade vi ganska mycke slapp tid. Så vi gick till stan. Hann inte vara så länge eftersom vi skulle till hallen redan klockan fem. Men gick med Moa, Maja och Lina på stan i alla fall. Matchen gick inte bra. Dom hade grymt med flyt och vi grymt med oflyt. Så då kan ni ju tänka er hur de gick. Förlorade med 10-1.
Igår hade vi match redan klockan två . Den gick bättre. Men målskyttet är fortfarande segt. Matchen blev 1-1 i alla fall. Så nu hoppas jag på att vi får träna mycket skott i veckan. Så kommer de här blir super. För vi var inte 9 mål sämre än Sten Sture. Båda lagen tar vi hemma.¨
Kom igen tjejer de här klarar vi tillsammans. ! 

Träningsmatch

2009-09-16 - 15:59:00

Ja idag har inte så mycket hänt. Skolan var inte särskilt jobbig. Men de är den aldrig för oss, nu för tiden. Nu har jag nött lite facebook och olika spel där. Nörd, i know. Men ett riktigt bra tidsfördriv. Väntar nu på mat och sen träningmatch ikväll mot div 2 laget. Blir kul med lite matchning innan vi far iväg mot uppsala på fredag. DÅ vi har serie premiär. pussheej leverpastej ! :)

Kvällsöppet

2009-09-15 - 22:01:34
Ja idag har vi då haft kvällsöppet. De gick bra. Vi hade bara 23 gäster så fanns inte så mycke att göra. Men de var bara skönt att de inte alltid är 90 gäster och jätte mycke att göra. Så vi slutade vid åtta. När jag kom hem satte jag mig här vid min fina bärbara dator. SOm jag har spelat farmville på. Nu blir de hejdåå puss !

Fotfan

2009-09-14 - 18:47:16

Matchen igår blev 1-1. De var sista matchen för säsongen för min del. Så de var kul att spela. Men har fortfarande ont i foten. Har gått typ fyra veckor nu och de gör fortfarande ont. Vet inte hur jag ska göra. Har träning ikväll i alla fall. Så får väl se om pär är där. Höra med han vad jag ska göra. Det löser sig säkert i alla fall.
Idag har vi haft näringslära på morgonen sen hade vi kök resten av dagen. Slutade vid två. Imorn börjar vi två. Så funderar på att åka in tidigare och köra på step in innan. Eftersom vi har kvällsöppet kan jag ju inte träna på kvällen. Halv åtta idag har vi träning så ska väl börja byta om snart. puss!

Du betyder något speciellt för mig. Jag saknar dig!

Fotboll fotboll

2009-09-13 - 14:51:04
Dömt fotboll idag. Nu blir de match tagg. Kvart över samling nordpolen. Sen blir de match i sunderbyn med div 4. Pussiss;*

Finland

2009-09-12 - 22:18:58

Idag har vi varit i Uleåborg. Förlorade matchen med 7-3. Men laget vi mötte spelar i finska elitserien. Men långa stunder spela vi riktigt bra. Så de ser bra ut inför serie premiären.
Igår sprang jag coopers på idrotten. Tog de som ett tränings pass. Körde väl bara på hårt när de var typ 1 varv kvar. Så hade väl kunnat prestera bättre. Men haft så mycke i veckan så ville inte pressa mig på coopers. sen efter skolan for jag mamma och bella till luleå. Köpte svarta jeans leggins och nya inne skor.
Imorn blir de fotbolls match. Med div 4 i sunderbyn. Hoppas självklart på vinst.
Nu ska jag kolla på film och chilla järnet. Byeee

Trötta ben

2009-09-10 - 13:58:50

Nu är de bara en dag kvar av denna skol vecka. Skönt. De betyder att höstlovet kommer närmare i alla fall. Igår kväll hade vi träningmatch med innebandy. Vi förlorade. Jag lyckades göra två mål. Ikväll blir de fotbolls match med div 3. Får se hur de går. Har inte tränat fotboll på två veckor. Men div 4 matchen gick väl hyfsat om
man bortser från min usla straff. Imorn är de coopers på skolan. Åh jag hatar coopers! Men får väl försöka ta mig runt. Sen är de innebandy match på lördag i finland. Uleåborg tror jag vi skulle möta. De blir säkert bra. Kommer vara super sliten på lördag kväll. Min vecka har varit ganska tuff. Måndag innebandy träning, Tisdag fotbolls match Onsdag Innebandy match, Torsdag (ikväll) Fotbolls match, Fredag (imorn) Coopers och lördag då match. Men har inge på söndag tror jag så då får jag vila. Nu ska jag kolla lite facebook oså. Pussar !

Fotboll.

2009-09-09 - 15:56:45

Fotbolls match igår. 1-1 blev de. Vil inte gå in på de nå mer. Jag missa en straff. Besviken är jag. Men resten i laget var bra.
Ikväll är de träningsmatch med innebandyn.
Imorn är de fotbolls match :D

Skolan flyter på. Hade lunch öppet igår och de gick bra.

orättvist!

2009-09-07 - 22:20:08
Ja så jäkla less nu. De är ALLTID så hära. Och jag hamnar ALLTID med i de. lesslessless.

Ny vecka

2009-09-07 - 16:49:22

Helgen har varit helt ok. Lagfest i fredags. Vi var utklädda till tanter och gubbar. VI hade jäkla roligt kan jag meddela. Måste göras om.
I for jag till frida och sen for vi till Linnea Ersson där de var fest. For hem när bea och dom skulle dra till stan.
Igår dömde jag fotboll och tjänade in 520 kronor på två matcher. Så de kändes bra.
Ikväll är de träning.
Imorn har vi första lunchöppet på skolan. Så de blir väl kul. Haft kök hela dagen idag också. Vi förberede inför imorn. SKirver kanske sen pusss!

Regn,regn,regn!

2009-09-04 - 13:09:12

Nu har jag varit hemma ett tag. Slutade väl vid halv tolv. Så tog tolv bussen hem. De var inte kul att försöka springa till bussen. Regnade som tusan här. Så när jag kom hem tog jag på älsklings mjukis byxor på en gång. Så nu sitter jag här i vardagsrummet och tittar på Ellen Degeneres Show. Ikväll är de lag fest. Med temat "Gubbe eller Tant". SÅ de blir att vara gubbe ikväll för min del. Var och låna kläder av farmor igår. Så de blir säker bra.
Nu ska jag kolla om de går att göra något med min blogg design. SÅ den blir snyggare. ;) pusss!

Dålig uppdatering igen

2009-09-02 - 16:00:43

Nu har skolan dragit igång på riktigt. De är nu man kommer ihåg varför man alltid längtar så mycke till sommarlovet. Som tur var går jag hotell och restaurang. Och vi har väl inte super mycke läxor oså. Så jag överlever nog. Ikväll är de träning på hel plan.
Har ju varit i Ume i helgen. Har mött IKSU Dalen och RIG. Vi förlorade alla matcher. Men de har varit jätte kul att få spela mot så bra lag. Och RIG dom tar vi i serien. Inga problem ;) Mot IKSU var vi absolut chans lösa. Men dalen var inte alls lika bra som dom. Fast vi kunde väl inte vinna mot dom. Men ändå blivit lite jämnare an 6-1. Vi hade 1-1 ett längre tag. Men orken fanns inte riktigt kvar hos oss. :)
Spelade även fotbolls match i måndags. Med div 4. Vi spela 0-0 mot serie ledarna. Ganska coolt faktiskt ;) De var allt från mig. PUSS !

RSS 2.0